Make a donation

Author Topic: How to: RNS-510 Speed Camera locations on the Map Display  (Read 76794 times)

Offline wokaworld2001

  • Just Arrived
  • **
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Posts: 17
Re: How to: RNS-510 Speed Camera locations on the Map Display
« Reply #90 on: October 04, 2011, 11:56:39 pm »
Yeah it was Stealth, have found a 7.2 disk on gumtree, so might try and do Stevie's wright up (God help me) lol

Offline stealthwolf

  • Just look at my post count
  • ******
  • Thank You
  • -Given: 301
  • -Receive: 291
  • Posts: 7830
  • ED30 No.1412
    • Email
Re: How to: RNS-510 Speed Camera locations on the Map Display
« Reply #91 on: October 05, 2011, 08:27:47 am »
It ain't difficult, just time consuming.

The GTI isn't just a machine. It's very much a living, breathing thing.

Offline wokaworld2001

  • Just Arrived
  • **
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Posts: 17
Re: How to: RNS-510 Speed Camera locations on the Map Display
« Reply #92 on: October 05, 2011, 11:53:57 pm »
Yeah had a look through, might try it at work as have got a mac at home and cant see anything mac wise, cheers again and sorry for all the questions mate  :happy2:

Offline wokaworld2001

  • Just Arrived
  • **
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Posts: 17
Re: How to: RNS-510 Speed Camera locations on the Map Display
« Reply #93 on: October 06, 2011, 03:20:28 am »
on another note with the rns510, when i copy my folders of music over to the hard drive, it duplicates i have one set of songs as it should be, and another with all the songs with eg   01_oasis_Lyla_.mp3 is this something im doing wrong in copying them over?

Offline The Skud

  • Just Arrived
  • **
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Posts: 11
Re: How to: RNS-510 Speed Camera locations on the Map Display
« Reply #94 on: October 16, 2011, 09:17:34 pm »
Will this work with V7 disc??

m0bov

  • Guest
Re: How to: RNS-510 Speed Camera locations on the Map Display
« Reply #95 on: November 03, 2011, 09:13:05 pm »
Anyone got this working with v8 maps? I have tried and nothing happens, it loads the disc and nothing!  :evilgrin:

Offline PND

  • Won't Shut up.
  • *****
  • Thank You
  • -Given: 21
  • -Receive: 60
  • Posts: 578
  • "Every great journey starts with a single step.."
Re: How to: RNS-510 Speed Camera locations on the Map Display
« Reply #96 on: November 03, 2011, 09:38:34 pm »
on another note with the rns510, when i copy my folders of music over to the hard drive, it duplicates i have one set of songs as it should be, and another with all the songs with eg   01_oasis_Lyla_.mp3 is this something im doing wrong in copying them over?

I guess you're copying the music onto an SD card on a Mac?  You need to remove the hidden resource files..

Hidden Cleaner 2.1

If you 'eject' the SD card by dropping it on to the Hidden Cleaner icon in your dock rather than the usual method, it will remove all the nasty bits you don't want and leave you with your music. 

Hope that helps

Paul.

dsp74

  • Guest
Re: How to: RNS-510 Speed Camera locations on the Map Display
« Reply #97 on: November 06, 2011, 11:24:12 am »
Hi Steve,

I'm running the latest firmware and map V8 on my RNS510 could you please send me the poi .db3 data.

Thanx in advance  :happy2:

Dave.

Offline stealthwolf

  • Just look at my post count
  • ******
  • Thank You
  • -Given: 301
  • -Receive: 291
  • Posts: 7830
  • ED30 No.1412
    • Email
Re: How to: RNS-510 Speed Camera locations on the Map Display
« Reply #98 on: November 13, 2011, 02:42:49 pm »
Try there Mate
Please don't post up links to illegal downloads. Could bring this forum into disrepute. VWNavi was previously shut down by VW because of this.

The GTI isn't just a machine. It's very much a living, breathing thing.

Offline djones80

  • Just Arrived
  • **
  • Thank You
  • -Given: 4
  • -Receive: 0
  • Posts: 12
Re: How to: RNS-510 Speed Camera locations on the Map Display
« Reply #99 on: December 25, 2011, 11:13:48 pm »
Oh wow!

I was wondering why speed camera's never came up!

I'm gonna have a go in a minute!!

Thanks sooooo much!!

Dave  :smiley:
VW Golf Mk5 GT TDI
Just bought it, and now starting to mod :)

Offline djones80

  • Just Arrived
  • **
  • Thank You
  • -Given: 4
  • -Receive: 0
  • Posts: 12
Re: How to: RNS-510 Speed Camera locations on the Map Display
« Reply #100 on: December 25, 2011, 11:37:46 pm »
Oh wow!

I was wondering why speed camera's never came up!

I'm gonna have a go in a minute!!

Thanks sooooo much!!

Dave  :smiley:

Ahhh didn't work  :sad1:
I suppose I'm gonna have to find a v8 disk from fleabay... When I ordered the RNS, the maps came pre-installed with no DVD.
Unless anyone around Sunbury/Staines has a DVD I could borrow for a couple of days?

Dave


VW Golf Mk5 GT TDI
Just bought it, and now starting to mod :)

Offline Jamerson

  • Taking part
  • ***
  • Thank You
  • -Given: 4
  • -Receive: 0
  • Posts: 42
    • Email
Re: How to: RNS-510 Speed Camera locations on the Map Display
« Reply #101 on: January 16, 2012, 07:03:18 pm »
i am from Holland,
would this works for me even in Holland?

Offline stealthwolf

  • Just look at my post count
  • ******
  • Thank You
  • -Given: 301
  • -Receive: 291
  • Posts: 7830
  • ED30 No.1412
    • Email
Re: How to: RNS-510 Speed Camera locations on the Map Display
« Reply #102 on: January 16, 2012, 08:08:18 pm »
Yes but you would have to download your own speed camera POI.

The GTI isn't just a machine. It's very much a living, breathing thing.

Offline Jamerson

  • Taking part
  • ***
  • Thank You
  • -Given: 4
  • -Receive: 0
  • Posts: 42
    • Email
Re: How to: RNS-510 Speed Camera locations on the Map Display
« Reply #103 on: January 17, 2012, 09:26:21 am »
Yes but you would have to download your own speed camera POI.
i see this post was on 2009, the new map 6792 is included the speed cam right?
is there is a way of updating those speed cam wihtout dvd like using SD card?
« Last Edit: January 18, 2012, 08:18:24 pm by Jamerson »

Offline Jamerson

  • Taking part
  • ***
  • Thank You
  • -Given: 4
  • -Receive: 0
  • Posts: 42
    • Email
Re: How to: RNS-510 Speed Camera locations on the Map Display
« Reply #104 on: January 21, 2012, 10:33:32 pm »
Yes but you would have to download your own speed camera POI.
i see this post was on 2009, the new map 6792 is included the speed cam right?
is there is a way of updating those speed cam wihtout dvd like using SD card?
does any one have the most updated POI.DB3 ?