Author Topic: Anyone help with xenon leveller connector?  (Read 1663 times)

Offline Rigsby

  • Always Involved
  • ****
  • Thank You
  • -Given: 21
  • -Receive: 10
  • Posts: 228
Anyone help with xenon leveller connector?
« on: July 30, 2019, 09:16:55 AM »
Need help guys with correct wiring for the connector.
Basically I forgot to disconnect the sensor when I dropped the subframe a while ago and it pulled the wires out of connector.

I just need to know the order of the 3 wires going into the connector.
Thanks
« Last Edit: August 02, 2019, 07:34:19 PM by Rigsby »

Offline Rigsby

  • Always Involved
  • ****
  • Thank You
  • -Given: 21
  • -Receive: 10
  • Posts: 228
Re: Anyone help with xenon leveller connector?
« Reply #1 on: August 02, 2019, 07:33:11 PM »
If anyone is doing any work on there car over the weekend, if you could have a look for me, would be very much appreciated  :happy2:

Offline v4rley

  • Just look at my post count
  • ******
  • Thank You
  • -Given: 30
  • -Receive: 115
  • Posts: 1036
Re: Anyone help with xenon leveller connector?
« Reply #2 on: August 03, 2019, 07:42:43 AM »
@Rigsby I’ll have a look shortly  :happy2:

Offline Rigsby

  • Always Involved
  • ****
  • Thank You
  • -Given: 21
  • -Receive: 10
  • Posts: 228
Re: Anyone help with xenon leveller connector?
« Reply #3 on: August 03, 2019, 08:27:40 AM »
Thanks mate
This is the current state, think there’s numbers on the connector 488847-B3-3868-4912-82-DC-039-DC03040-A9" border="0

Offline v4rley

  • Just look at my post count
  • ******
  • Thank You
  • -Given: 30
  • -Receive: 115
  • Posts: 1036
Re: Anyone help with xenon leveller connector?
« Reply #4 on: August 03, 2019, 08:29:42 AM »
@Rigsby what a ball ache, connector was practically welded on  :signLOL:
Ah yeah you did a good job there  :grin:  guess you still got the plug?


Offline Rigsby

  • Always Involved
  • ****
  • Thank You
  • -Given: 21
  • -Receive: 10
  • Posts: 228
Re: Anyone help with xenon leveller connector?
« Reply #5 on: August 03, 2019, 08:43:23 AM »
You legend!!!
Yeah did it when I fitted a new rack, and yeah I have the connector, thanks again :happy2: