Author Topic: Help with upgrading a Midline to Highline Instrument Cluster  (Read 3046 times)

Offline Msmith1410

  • Can't Read PM's Yet!
  • *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Posts: 9
    • Email
Help with upgrading a Midline to Highline Instrument Cluster
« on: April 12, 2019, 08:01:58 AM »
Can anyone help?? 
My Gti has a Midline cluster ending 962D, I’ve bought a Highline cluster ending 970E, but I’ve also got chance of 2 other highline clusters 1 is 972 and the other is 972D.
Will there be any difference between 970E and 972?
Is there any difference between 972 and 972D??
I understand about the immo 4 immobiliser which as I’m aware the same on all these numbers.
I have a wiper switch with the ok button underneath, but may update to a MFSW
Should I stick with the 970 or get the 972D to match chronology??  :thinking:
Thanks
« Last Edit: April 13, 2019, 04:54:20 PM by Msmith1410 »

Offline Msmith1410

  • Can't Read PM's Yet!
  • *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Posts: 9
    • Email
Re: Help with upgrading a Midline to Highline Instrument Cluster
« Reply #1 on: April 13, 2019, 04:56:12 PM »
Is there anyone around Bradford/Leeds area that can code it all in?

Offline Usual Suspect

  • Always Involved
  • ****
  • Thank You
  • -Given: 18
  • -Receive: 9
  • Posts: 226
    • Email
Re: Help with upgrading a Midline to Highline Instrument Cluster
« Reply #2 on: April 14, 2019, 01:45:06 AM »
I can code the clusters

Can also do them by post

Drop me a pm

Thanks

Offline Msmith1410

  • Can't Read PM's Yet!
  • *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Posts: 9
    • Email
Re: Help with upgrading a Midline to Highline Instrument Cluster
« Reply #3 on: April 14, 2019, 09:30:40 AM »
Carn’t PM yet!  :doh:

Offline Usual Suspect

  • Always Involved
  • ****
  • Thank You
  • -Given: 18
  • -Receive: 9
  • Posts: 226
    • Email
Re: Help with upgrading a Midline to Highline Instrument Cluster
« Reply #4 on: April 14, 2019, 03:46:16 PM »
I’ve sent u an email

Offline absolute

  • Always Involved
  • ****
  • Thank You
  • -Given: 7
  • -Receive: 12
  • Posts: 274
    • Email
Re: Help with upgrading a Midline to Highline Instrument Cluster
« Reply #5 on: April 15, 2019, 11:19:40 AM »
+1 for @Usual Suspect, he did mine and very happy with the service.

Offline Eighteen88

  • Always Involved
  • ****
  • Thank You
  • -Given: 14
  • -Receive: 6
  • Posts: 157
Re: Help with upgrading a Midline to Highline Instrument Cluster
« Reply #6 on: April 15, 2019, 09:44:16 PM »
+1 for @Usual Suspect, he did mine and very happy with the service.


What he says, done mine when I had my mk5.  :happy2:
Milltek Non Resonated Cat-Back exhaust “edition 35”, Forge PCV Delete, APR Stage 1 Remap & APR DSG Remap, Volkswagen racing intake, Volkswagen racingline sport springs.

Offline shoaybmakda

  • Just look at my post count
  • ******
  • Thank You
  • -Given: 32
  • -Receive: 61
  • Posts: 1162
Re: Help with upgrading a Midline to Highline Instrument Cluster
« Reply #7 on: April 15, 2019, 10:50:12 PM »
also fitted my mk6 clusters in my old mk5 gti. top service

Offline Msmith1410

  • Can't Read PM's Yet!
  • *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Posts: 9
    • Email
Re: Help with upgrading a Midline to Highline Instrument Cluster
« Reply #8 on: April 16, 2019, 06:09:52 PM »
Thanks everyone been in contact with usual suspect just need to get sorted now 👍🏻