Author Topic: Fault after cluster swap  (Read 91 times)

Offline Pissat4motion

  • Just Arrived
  • **
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Posts: 22
Fault after cluster swap
« on: May 14, 2019, 05:19:26 AM »
I've got one code after the swap and the abs lights on the dash. From what I've read I have a compatible abs module. I'm assuming theirs a basic setting/adaptation/ coding I haven't done.

Anyone with some insight?

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk


Offline ady-uk

  • Always Involved
  • ****
  • Thank You
  • -Given: 21
  • -Receive: 22
  • Posts: 181
    • Email
Re: Fault after cluster swap
« Reply #1 on: May 14, 2019, 05:17:21 PM »
going by your name, that pump is NOT 4motion compatible.  'AC' Will never accept 4mo coding.
Have you updated ABS pump too?
« Last Edit: May 14, 2019, 05:19:59 PM by ady-uk »
VW Golf 2.0 Gtd 140 4motion (2005)
Factory fitted: xenons, sunroof, heated leather seats, fold in mirrors with downlights,
Custom: Mk6 steering wheel, updated gateway, RNS510 remote boot pop, LED lighting.

Offline Pissat4motion

  • Just Arrived
  • **
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Posts: 22
Re: Fault after cluster swap
« Reply #2 on: May 14, 2019, 05:31:12 PM »
going by your name, that pump is NOT 4motion compatible.  'AC' Will never accept 4mo coding.
Have you updated ABS pump too?
Old name from a previous car lol
It's an 07 GTI. Pump is original which is one reason it's confusing why that's the fault I'm getting

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

« Last Edit: May 15, 2019, 04:43:42 AM by Pissat4motion »