Author Topic: No ignition  (Read 286 times)

Offline 2dave21

  • Newbie
  • *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Posts: 2
No ignition
« on: February 10, 2020, 06:04:49 PM »
Hello can anyone help me... just went to start the car and have no ignition lights and no crank over 😖 just when I’ve finished work, had to leave it there. Any help would be appreciated.
Thanks Dave

Online titchy

  • Always Involved
  • ****
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 14
  • Posts: 301
    • Email
Re: No ignition
« Reply #1 on: February 11, 2020, 09:15:44 AM »
Battery flat

Offline 2dave21

  • Newbie
  • *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Posts: 2
Re: No ignition
« Reply #2 on: February 12, 2020, 06:52:15 AM »
The lights and stereo comes on so not the battery

Online titchy

  • Always Involved
  • ****
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 14
  • Posts: 301
    • Email
Re: No ignition
« Reply #3 on: February 12, 2020, 12:28:12 PM »
You don't need much voltage to light them try the h/lamps the batt may not have enough to turn engine

Offline Kee1994

  • Just Arrived
  • **
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
  • Posts: 23
    • Email
Re: No ignition
« Reply #4 on: February 12, 2020, 02:00:08 PM »
Yeah still could be battery related.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk


Offline LC5F

  • Always Involved
  • ****
  • Thank You
  • -Given: 4
  • -Receive: 4
  • Posts: 92
Re: No ignition
« Reply #5 on: February 12, 2020, 09:37:32 PM »
Mine was going into what I call zombie mode - sometime it would unlock as normal, jump in and no ignition lights, no cranking -dead. immediately jump out, lock and unlock - jump in and it started up as normal.
The worst day was when it played completely dead...but had charge in the battery.
I tracked it down to canbus not liking my android head unit, did the fuse board trick to change the head unit power from permanent to switched ignition and its been fine since.

Offline suave

  • Always Involved
  • ****
  • Thank You
  • -Given: 25
  • -Receive: 3
  • Posts: 224
Re: No ignition
« Reply #6 on: February 13, 2020, 04:24:16 PM »
I Had same issue out of the blue - was my starter motor